Pon - Ned: 00h - 24h

Lokalizacija:

Blog

SKY POS tim putem blog sekcije omogućava korisnicima lakšu komunikaciju i informisanje na odabrane teme.

BARSKA EKONOMIJA

Definisanje troškova i nosioca troškova
Definisanje troškova i nosioca troškova

Značaj pravilnog definisanja, evidentiranja i upravljanju troškova i nosioca troškova u ugostiteljstvu.

Pročitaj više
Uticaj troškova i operacija na cenu koštanja
Uticaj troškova i operacija na cenu koštanja

Sprečite nepovoljne poslovne scenarije smanjenim uticajem troškova i operacija na cenu koštanja.

Pročitaj više
Formiranje sastavnica (normativa)
Formiranje sastavnica (normativa)

Formiranje sastavnice (normativa) predstavlja temelj za uspešno i precizno vođenje ugostiteljskog poslovanja.

Pročitaj više
Izračun cene koštanja prodajnog artikla
Izračun cene koštanja prodajnog artikla

Izračun cene koštanja prodajnog artikla - predstavlja srž razumevanja barske ekonomije i poslovanja ugostiteljskog objekta.

Pročitaj više
Cenovna strategija
Cenovna strategija

Naučite kako da izaberite i primenite najbolju cenovnu strategiju na zadovoljstvo i vas i gostiju.

Pročitaj više
Izračun profitabilnosti prodajnog artikla
Izračun profitabilnosti prodajnog artikla

Izračun profitabilnosti prodajnih artikala može odrediti sudbinu vašeg poslovanja u ugostiteljstvu.

Pročitaj više
Ključni pokazatelji učinka - KPI
Ključni pokazatelji učinka - KPI

Ključni pokazatelji učinka (KPI), su najbolji način da pratite i usmerite poslovanje svog ugostiteljskog objekta ka željenom cilju.

Pročitaj više
Optimizacija poreza
Optimizacija poreza

Praktični saveti kako da optimizujete svoja poreska davanja, a da ne ugrozite legalnost svog poslovanja.

Pročitaj više

Propisi

Bezbednosni element
Bezbednosni element

Bezbednosni element - saznajte sve o njemu, kako najlakše da ga nabavite, koristite, obnovite i vratite.

Pročitaj više
Inspekcije u ugostiteljstvu
Inspekcije u ugostiteljstvu

Kompletan vodič za pripremu ugostiteljskog objekta za bilo koju vrstu inspekcije.

Pročitaj više
Obavezne odluke u ugostiteljskim objektima
Obavezne odluke u ugostiteljskim objektima

Primenite obavezne odluke u ugostiteljskom objektu i budite spokojni pred inspekcijama.

Pročitaj više
Kalkulacija prodajne cene
Kalkulacija prodajne cene

Kalkulacija prodajne cene - sve što treba da znate u vezi nje. Pogledate kako možete olakšati sebi posao i pri tom unaprediti svoje poslovanje.

Pročitaj više
Minimalni tehnički uslovi za opremanje ugostiteljskog objekta
Minimalni tehnički uslovi za opremanje ugostiteljskog objekta

Opšti minimalni tehnički uslovi definišu standarde uređivanja i opremanja ugostiteljskog objekta.

Pročitaj više
Evidentiranje avansne uplate kroz elektronsku fiskalizaciju
Evidentiranje avansne uplate kroz elektronsku fiskalizaciju

Evidentiranje avansnih računa u novoj elektronskoj fiskalizaciji za fizička lica.

Pročitaj više
Elektronska fiskalizacija
Elektronska fiskalizacija

Elektronska fiskalizacija (eFiskalizacija) ne mora da bude noćna mora. Izaberite pravog IT partnera i rešite više krupnih pitanja odjednom.

Pročitaj više
ESIR - Elektronski Sistem za Izdavanje Računa
ESIR - Elektronski Sistem za Izdavanje Računa

ESIR je osnovni činilac novih fiskalnih uređaja. Sve što treba da znate o ESIR-u - Elektronskom Sistemu za Izdavanje Računa.

Pročitaj više
Novi zakon o fiskalizaciji
Novi zakon o fiskalizaciji

Narodna skupština Republike Srbije je donela Zakon o fiskalizaciji (ZF), objavljen u „Službenom glasniku Republike Srbije“ br. 153/20 od 21.12.2020. godine i biće u primeni od 1. januara 2022. godine.

Pročitaj više

Integracije

Sky POS rešenje za eFakture
Sky POS rešenje za eFakture

Sky POS aplikacije omogućavaju rad sa eFakturama brzo i lako sa potpunom integracijom i automatizacijom procesa rada.

Pročitaj više
Sky POS API servis
Sky POS API servis

Sky POS ima potpuno spremno razvojno okruženje za nove integracije primnom savremenih REST API tehnologija.

Pročitaj više
Integracija Sky POS i PaySpot sistema
Integracija Sky POS i PaySpot sistema

Integracija Sky POS i PaySpot sistema pojednostavljuje nabavku POS terminala i ubrzava procese naplate računa.

Pročitaj više
Integracija Sky POS i Pantheon programa
Integracija Sky POS i Pantheon programa

Ubrzajte i olakšajte svoje poslovne procese u maloprodajnim i ugostiteljskim objektima pomoću integracije Sky POS i Pantheon programa.

Pročitaj više
Integracija Sky POS i MiniMax programa
Integracija Sky POS i MiniMax programa

Integracija SKY POS-a i Minimaxa predstavlja efikasno rešenje prenosa podataka koje štedi vreme, novac i olakšava sakodnevni rad.

Pročitaj više
Integracija Sky POS i BizniSoft programa
Integracija Sky POS i BizniSoft programa

API integracija Sky POS i BizniSoft programa ima za cilj da se maksimalno automatizuju i ubrzaju procesi u pozadini ugostiteljskog ili maloprodajnog biznisa.

Pročitaj više
Integracija Sky POS i Calculus programa
Integracija Sky POS i Calculus programa

Integracija Sky POS i Calculus programa predstavlja moćan alat za razmenu podataka u realnom vremenu putem API tehnologije.

Pročitaj više
Integracija Sky POS i SpotLight - Customer Data, Loyalty & Engagement platforma
Integracija Sky POS i SpotLight - Customer Data, Loyalty & Engagement platforma

Integracija SKY POS-a i SpotLight predstavlja efikasno rešenje prenosa podataka.

Pročitaj više
ePlatiša za EFT plaćanje
ePlatiša za EFT plaćanje

ePlatiša middlware aplikaciju za EFT plaćanje korisnicima omogućavamo kompletnu automatizaciju procesa EFT plaćanja između POS blagajne i terminala.

Pročitaj više
ePlatiša za IPS plaćanje
ePlatiša za IPS plaćanje

ePlatiša middlware aplikaciju za IPS plaćanje korisnicima omogućavamo kompletnu automatizaciju procesa IPS plaćanja.

Pročitaj više

Opšte

Kako digitalizovati ugostiteljski biznis
Kako digitalizovati ugostiteljski biznis

Digitalizujte ugostiteljski biznis i unapredite poslovanje za bržu i efikasniju uslugu!

Pročitaj više
Ček liste u ugostiteljstvu
Ček liste u ugostiteljstvu

Ček liste u ugostiteljstvu su dokazano efikasan način da ustrojite svakodnevne aktivnosti i podignete nivo kvaliteta.

Pročitaj više
Kako raditi popis u kafiću i restoranu?
Kako raditi popis u kafiću i restoranu?

Sve što treba da znate o popisu. Kako i koliko često se radi, vrste popisa i zakonske obaveze u vezi sa njim.

Pročitaj više
Težinki bar kod
Težinki bar kod

Saznajte sve o težinkom bar kodu koji su iz korena izmenili prodaju robe na merenje.

Pročitaj više
Franšize u ugostiteljstvu
Franšize u ugostiteljstvu

Sve o franšizama u ugostiteljstvu. Osnovni principi i pravila. Šta možete očekivati od franšize.

Pročitaj više
Kako otvoriti pekaru
Kako otvoriti pekaru

Pogledajte šta vam je sve neophodno i na šta treba obratiti pažnju kod otvaranje pekare.

Pročitaj više
Kako povećati prihod u ugostiteljstvu tokom novogodišnjih praznika
Kako povećati prihod u ugostiteljstvu tokom novogodišnjih praznika

Saznajte kako da vaš restoran ili kafić na najbolji način iskoristi praznične dane koji nas očekuju.

Pročitaj više
Bonton u restoranu i pravila ponašanja za stolom
Bonton u restoranu i pravila ponašanja za stolom

Kratki podsetnik sa osnovnim pravilima bontona kojih se morate pridržavati za stolom u restoranu.

Pročitaj više
Kako povećati prosek računa u ugostiteljskom poslovanju
Kako povećati prosek računa u ugostiteljskom poslovanju

Dokazane metode koje obezbeđuju povećanje proseka računa u ugostiteljskom poslovanju.

Pročitaj više
Upravljanje finansijama i troškovima u ugostiteljstvu
Upravljanje finansijama i troškovima u ugostiteljstvu

Vodič sa kljiučnim merama za upravljanje finansijama i smanjenjem troškova u ugostiteljskom objektu.

Pročitaj više
Najčešće greške u upravljanju i poslovanju kod ugostiteljskih objekata
Najčešće greške u upravljanju i poslovanju kod ugostiteljskih objekata

Deset najčešćih grešaka u upravljanju i poslovanju ugostiteljskih objekata.

Pročitaj više
Kako otvoriti ketering servis
Kako otvoriti ketering servis

Otvaranjem ketering servisa možete spojiti svoju ljubav prema spremanju i aranžiranju hrane u sjajnu poslovnu priliku.

Pročitaj više
Kako napraviti meni za bolje iskustvo gostiju
Kako napraviti meni za bolje iskustvo gostiju

Napravite Meni po meri Vaših gostiju i unapredite prodaju iz svoje ponude.

Pročitaj više
Ugovor o brendiranju u ugostiteljstvu
Ugovor o brendiranju u ugostiteljstvu

Ugovor o brendiranju može biti sjajna poslovna prilika za vaš ugostiteljski objekat.

Pročitaj više
Biznis plan u ugostiteljstvu
Biznis plan u ugostiteljstvu

Dobar biznis plan u ugostiteljstvu često pravi razliku između uspešnih i onih drugih.

Pročitaj više
Kako Vaš ugostiteljski objekat može biti uspešniji
Kako Vaš ugostiteljski objekat može biti uspešniji

Ako želite poboljšati poslovanje svog ugostiteljskog objekta, saznajte rešenja za efikasniji rad i veći uspeh.

Pročitaj više
Marketing i promocija u ugostiteljstvu
Marketing i promocija u ugostiteljstvu

Marketing i promocija su raketno gorivo za put ka zvezdama u ugostiteljstvu.

Pročitaj više
Iznajmljivanje POS opreme
Iznajmljivanje POS opreme

Zašto je iznajmljivanje POS opreme sve popularnije i kako će Vam to uštediti novac onda kada Vam to najviše treba – na početku poslovanja.

Pročitaj više
Mobilni terminali za konobare
Mobilni terminali za konobare

Mobilni terminali za konobare sa sobom donose tolike uštede i benefite, da nije pitanje da li, već kada ćete primeniti ovakav način usluživanja gostiju.

Pročitaj više
Kitchen display sistem
Kitchen display sistem

Kitchen display sistem je pravo rešenje za ugostitelje koji žele da ubrzaju i skrate vreme čekanja na porudžbinu.

Pročitaj više
Digitalni meni
Digitalni meni

Digitalni meni iz korena menja način usluživanja gostiju u ugostiteljskom objektu. Budite u koraku sa vremenom.

Pročitaj više
Otvaranje ugostiteljskog objekta
Otvaranje ugostiteljskog objekta

Otvaranje ugostiteljskog objekta – korak po korak. Praktičan vodič kroz neophodne korake sa konkretnim rešenjima.

Pročitaj više
Mišelinove zvezdice
Mišelinove zvezdice

Sve o Mišlenovim zvezdicama i vodiču za restorane. Koji su to najbolji restorani u Srbiji i kako doći na tu listu.

Pročitaj više
Otvaranje restorana - korak po korak
Otvaranje restorana - korak po korak

Detaljan vodič za otvaranje restorana kroz sagledavanje poslovnih procesa, benefita i rizika.

Pročitaj više
Kako izabrati najbolji POS sistem za poslovanje?
Kako izabrati najbolji POS sistem za poslovanje?

Kada tražite odgovarajući POS sistem, važno je da znate koje vrste alata su vam potrebne za pokretanje i razvoj poslovanja. Ovaj tekst je tu da vam pomogne u potrazi i odabiru pravog POS sistema.

Pročitaj više
POS oprema - ključ stabilnog poslovnog procesa
POS oprema - ključ stabilnog poslovnog procesa

POS oprema predstavlja ključ stabilnog poslovnog procesa na prodajnom mestu.

Pročitaj više
Sky POS na HoReCa sajmu 2023 u Beogradu od 23.02.2023 do 26.02.2023
Sky POS na HoReCa sajmu 2023 u Beogradu od 23.02.2023 do 26.02.2023

Posetite Sky POS štand na HoReCa sajmu u Beogradu od 23.02.2023 do 26.02.2023

Pročitaj više
Program za kase – Bolja kontrola & efikasnija prodaja
Program za kase – Bolja kontrola & efikasnija prodaja

Sky POS program za kase značajno olakšava operacije koje se u maloprodaji obavljaju svakodnevno.

Pročitaj više
Otvaranje kafića - Nekoliko saveta za uspešniji start
Otvaranje kafića - Nekoliko saveta za uspešniji start

Otvaranje kafića je nekima životni san. Pogledaje šta je sve neophodno da uradite da bi se taj san pretvorio u javu!

Pročitaj više
POS kasa
POS kasa

Današnji POS sistem, kao i POS kasa, prevazilaze očekivanja u pogledu procesiranje prodaje, praksa je to dokazala, ali dosta toga treba uzeti u obzir pri izboru i kupovini.

Pročitaj više